کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت ماده ای است که برای ترمیم شکستگی، پوسیدگی، پر کردن و بازسازی دندان استفاده می شود و به طور کلی بین ۵ تا ۷ سال دوام دارد.

آیا باندینگ کامپوزیت می تواند فاصله دندان های جلو را ببندد؟

یکی از عوارض کامپوزیت دندان، می‌تواند آسیب‌پذیری دربرابر تغییر رنگ و لکه‌گرفتن با گذر زمان باشد؛ درحقیقت با گذشت زمان، ممکن است که کامپوزیت‌ها رنگ گرفته و دچار غییرات رنگی شوند.

عدم رعایت مراقبت‌های تغذیه‌ای پس از انجام کامپوزیت دندان منجر به بروز عوارض زیر می‌شود:

مواد غذایی رنگی: نوشیدنی‌هایی مانند قهوه، چای و شراب قرمز و همچنین غذاهایی که رنگ‌های قوی دارند می‌توانند باعث تغییر رنگ کامپوزیت شوند.

لمینت دندان، که پرآوازه ترین نوع ونیر است و از جنس سرامیک است.

از همکاری یک تیم دندانپزشکی متخصص در کلینیک سریتا بهره‌مند می‌شوید.

اصلی‌ترین دلیل بروز این مشکل، نداشتن دقت و مهارت کافی از طرف دندانپزشک است. هنگامی که ضخامت کامپوزیت بیش از حد طبیعی باشد، دندان‌ها جلو می‌آیند.

بنابراین نکته مهم برای شرایط کامپوزیت دندان جلوگیری از بروز پوسیدگی دندان بعد از کامپوزیت، انتخاب یک دندانپزشک زیبایی با تجربه و ماهر است.

برداشتن اضافات و فرم‌دهی نهایی با ابزارهای مخصوص: اضافات کامپوزیت برداشته شده و دندان‌ها با استفاده از ابزارهای مخصوص به شکل نهایی مورد نظر فرم داده می‌شوند.

در چنین مواقعی، پالیش کامپوزیت ضروری است تا رنگ و سطح صاف اولیه بازیابی شود. این فرآیند نه تنها زیبایی ونیرها را بازمی‌گرداند، بلکه به حفظ سلامت دندان‌ها و جلوگیری از مشکلات بیشتر نیز کمک می‌کند.

از بهترین مارک‌های کامپوزیت دندان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

از کامپوزیت دندان برای رفع نواقص جزئی دندان‌ها، پرکردگی و اصلاح فرم دندان‌ها استفاده می‌شود.

نکته: برای حل مشکلات اساسی تراز دندان ها و پر کردن فاصله های زیاد بین دندان ها، از روش های بهینه و تخصصی تری مثل ارتودنسی استفاده می‌شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *